Meteen naar de inhoud

Een pionier vertrekt

Per 1 januari 2014 zal Corry van Tol-Verhagen haar werk als bestuurder van hospice kuria en buddyzorg kuria beëindigen. Zij was initiatiefnemer van zowel hospice kuria als buddyzorg kuria en vanaf de start in 1992 als directeur / bestuurder hieraan verbonden. Zij heeft veel betekend voor de ontwikkeling van de palliatieve zorg binnen het hospice, maar zeker ook daarbuiten, zowel plaatselijk, regionaal als (inter)nationaal. Met grote inzet en tomeloze energie heeft zij meegewerkt aan het vorm geven van professionele palliatieve zorg in Nederland met daarbij veel aandacht voor vrijwilligersinzet en maatschappelijke betrokkenheid.

Zij zal per 1 januari 2014 worden opgevolgd door de heer drs. Jaap Gootjes. Hij is als manager aan het hospice verbonden en bekend in de palliatieve zorg o.a.